Jobbsøknad mal

Last ned jobbsøknad mal fra Juss24.no.

Juss24 er en ny, nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler og dokumentmaler. Vi kobler norske forbrukere med kvalitetssterke avtaleverk innen et bredt spekter av juridiske fagområder. På Juss24 kan du som medlem laste ned en standard jobbsøknad mal av høy kvalitet. Det relevante juridiske fagområdet for vår jobbsøknad mal er arbeidsrett.

Kontraktene og dokumentene på Juss24 er utarbeidet og kvalitetssikret av advokater og jurister med lang erfaring innen kontraktsrett og forretningsjuss. Dokumentene blir jevnlig oppdatert i henhold til endringer i lover, forskrifter og rettspraksis. Dokumentene spenner et bredt spekter av juridiske fagområder, så som arbeidsrett, familierett, fast eiendoms rettsforhold, kjøpsrett, IT-rett og mer. De er tilgjengelig for nedlasting 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Juss24 er en selvbetjent netttjeneste og tilbyr ingen juridisk bistand utover å tilby en standarisert utgave av en jobbsøknad mal for nedlasting. Vår jobbsøknad mal må tilpasses ditt individuelle behov. Vi anbefaler sterkt å benytte en advokat til dette arbeidet. Juss24 kan formidle direkte kontakt med en egnet advokat. For mer informasjon, se våre finn advokat-sider.

Vår jobbsøknad mal leveres i Microsoft Word-format og kan enkelt oppdateres og tilpasses ditt behov.


Last ned:

Jobbsøknad mal

Beskrivelse:
Eksempel på standard stillingssøknad, tilpasset generelle yrker.
Tilgjengelige filtyper:
PDF / Doclast ned last ned