Zenit Advokater AS

reiting

0 / 5

i karakter

reiting

0

referanser

Jobber du her?

Oppdatere profilen

Rambergveien 25 B

3115 Tønsberg

33 31 67 68
https://zenitadvokater.no

Zenit Advokater AS er et advokatfirma i Tønsberg. Adressen er Rambergveien 25 B, 3115.

Zenit advokater har kontor i Tønsberg, og skal være det naturlige lokale førstevalget innenfor våre spesialfelt. Vi blir også sett på som en attraktiv samarbeidspartner for klienter utenfor vår region, som følge av vår tette oppfølging, spisskompetanse og fremoverlente holdning. Vi strekker oss langt for våre klienter og har en responsgaranti på 24 timer!

SPESIALISTER
Zenit advokater er spesialister på tvisteløsning og jobber særlig med spørsmål knyttet til bygg og anlegg, handel og industri og eiendom. Vi har i tillegg også advokater med spesiell kompetanse knyttet til spørsmål om sikkerhet og beredskap. Med oss i front kan du være trygg på at din side av saken blir presentert på en god måte, og vi er alltid opptatt av verdiskaping for klienten. Vi har lang erfaring innenfor våre fagområder. Dersom vi ikke lykkes med å finne en god løsning utenfor rettsapparatet, så har vi ført et tresifret antall slike saker for domstolene, og vil sørge for at saken din blir lagt frem med engasjement og faglig dyktighet. Vi tar også oppdrag som voldgiftsdommere.

TETT PÅ
Vi legger vekt på å kjenne våre klienter og deres virksomhet, enten de holder til i Vestfold eller andre steder i innland og utland. Ny teknologi gjør det enkelt å dele informasjon og avholde møter uten fysiske begrensninger. Samtidig besøker vi også gjerne våre klienter der de er, eller de tas imot av våre advokater i Tønsberg.

HVOR FINNER DU ZENIT ADVOKATER I TØNSBERG
Vi holder til i Tønsberg kommune, men på Kaldnes Brygge på Nøtterøysiden med enkel kommunikasjon med bil via kanalbroen eller til fots over gangbroen fra Tønsberg brygge. Adresse: Rambergveien 25, 3115 Tønsberg.

Bilder fra Zenit Advokater AS

Søkeord for Zenit Advokater AS

Referanser for Zenit Advokater AS (0)

Ingen referanser enda. Vær den første til å anmelde!

Skriv en referanse for Zenit Advokater AS

* Obligatoriske felt.