Mal på fremtidsfullmakt

Last ned mal på fremtidsfullmakt fra Juss24.no.

Juss24 er en nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler, skjema og dokumentmaler. Vi kobler norske forbrukere med kvalitetssterke avtaleverk innen et bredt spekter av juridiske fagområder. På Juss24 kan du som medlem laste ned en mal på fremtidsfullmakt av høy kvalitet. Det relevante juridiske fagområdet for vår mal på fremtidsfullmakt er arverett.

Kontraktene og dokumentene på Juss24 er utarbeidet og kvalitetssikret av advokater og jurister med lang erfaring innen kontraktsrett og forretningsjuss. Dokumentene blir jevnlig oppdatert i henhold til endringer i lover, forskrifter og rettspraksis. Dokumentene spenner et bredt spekter av juridiske fagområder, så som arbeidsrett, familierett, fast eiendoms rettsforhold, kjøpsrett, IT-rett og mer. De er tilgjengelig for nedlasting 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Juss24 er en selvbetjent netttjeneste og tilbyr ingen juridisk bistand utover å tilby en standarisert utgave av en mal på fremtidsfullmakt for nedlasting. Vår mal på fremtidsfullmakt må tilpasses ditt individuelle behov. Vi anbefaler sterkt å benytte en advokat til dette arbeidet. Juss24 kan formidle direkte kontakt med en egnet advokat. For mer informasjon, se våre finn advokat-sider.

Vår mal på fremtidsfullmakt leveres i Microsoft Word- eller PDF-format og kan enkelt oppdateres og tilpasses ditt behov.


Last ned:

Mal på fremtidsfullmakt

Beskrivelse:
Fremtidsfullmakt ihht. lovens krav.
Tilgjengelige filtyper:
PDF / Doclast ned